AKSARAY / MERKEZ - Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması İl Finali Okulumuz Ev Sahipliğinde Sonuçlandı

Okulumuzda düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalinde Eskil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Emir ALTAN birinci, Sultanhanı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fevzi ÖZDEMİR ikinci, okulumuz öğrencisi Shir Muhammed NAZARİ üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve onları yetiştiren kıymetli hocalarını tebrik eder, bu önemli programda bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ALPASLAN'a, Şube Müdürümüz Süleyman BOZOVA'ya, ASÜ İslami İlimler Fakültesinden Doç Dr Hüseyin KAHRAMAN'a, Seçici Kurulun değerli üyelerine, okullarımızın müdür ve öğretmenlerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 15:32 - Görüntülenme: 95