AKSARAY / MERKEZ - Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

2. Dönem sınavlarına katılmak istemeyen öğrencilerimizin velilerinin bu dilekçeyi doldurarak 17-21 Mayıs Tarihleri arasında okulumuza getirmeleri  rica olunur.

GENEL AÇIKLAMALAR

 Çevrimiçi Kazanım Değerlendirme Uygulaması, resmi ortaokul, imam hatip ortaokulları ve liselerin 5-6-7-9-10 ve 11. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecektir.

 Bu uygulamaya katılan öğrencilerimiz uygulama sonunda doğru-yanlış ve boş bıraktıkları soruların sayılarını görebilecek ancak bu sonuç, herhangi bir yerde not veya puan olarak kullanılmayacaktır.

 Uygulamadaki testler, belirtilen tarih ve saatte açılacaktır.

 Uygulama süresi tüm sınıf seviyelerindeki tüm testler için 40 dakikadır.

 Uygulamaya bilgisayar, tablet ve cep telefonundan katılabileceklerdir.

 Öğrencilerin uygulamaya, kolay kullanım açısından bilgisayar ile giriş yapması tavsiye edilmektedir.

 Ortaokul öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce testleri; lise öğrencilerine Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce testleri uygulanacak; her öğrenci, sistemin kendisine rastgele atadığı sadece bir dersten uygulamaya katılacaktır. Her testte 20 soru bulunmaktadır.

Sosyal Medya Hesaplarımız