AKSARAY / MERKEZ - Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümünde toprağın her bir karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Biz de öğrencilerimizle birlikte Mart ayında Aksaray Şehitliğimizi ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzdaki idareci ve öğretmenlerin farklı sosyal ortamlarda bir araya getirmek, kurum kültürünü geliştirmek amacıyla sömestir tatili sonrasında kahvaltı düzenledik.

Mrt

Okulumuzda öğretmenlerimizin,öğrencilerimizin, veli ve diğer çalışanlarımızın görüşlerini alabilmek için okulumuz zemin katında giriş bölümüne dilek ve şikayet kutusu yapılmıştır.

Şbt

Öğrencilerimize motivasyon, akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri konusunda okulumuzun rehberlik servisi tarafından seminer verildi.

Yapılan çalışmada, günlük ders çalışmanın önemi, ortaöğretim başarı puanının üst öğrenim kurumlarına geçiş sınavında olan katkısı, Milli Savunma Üniversitesi giriş koşulları, meslek seçimi ve işe yerleşme konularında rehberlik yapıldı.

Şbt

2019-2020 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı 03.02.2020 tarihinde başlamıştır.

Nis

Öğretmenlerimizden Nuri ERCAN´ın planlamasıyla tertip ettiğimiz Mersin Gezisi 23.04.2017 Pazar günün gerçekleştirildi. Geziye katılan öğrencilerimiz Mersin ilimizdeki Kanlı Devran, Cennet-Cehennem Mağaraları, Kız Kalesi, Danyal(as) Türbesi, Tarsus Şelalesi, Ashab-ı Kehf Mağarası gibi tarihi ve turistik mekanları gezerek hoş bir vakit geçirdiler.

Ock

Aksaray Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak düzenlediğimiz Kayseri-Erciyes Gezimize tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir.